+385 42 770 766 info@elmok.hr

Proizvodnja

Tvrtka Elmok d.o.o. raspolaže tehnologijom, strojevima i opremom koja zaokružuje cjelokupni tijek ciklusa proizvodnje, uključujući nabavu materijala, obradu limova, rezanje limova kolutnim škarama, štancanje na brzohodnim prešama s alatima za sljedbeno isijecanje, tlačno lijevanje rotora na horizontalnom stroju i isporuku proizvoda.

Evo kratkog opisa svake od navedenih faza:

NABAVA MATERIJALA:

Elmok d.o.o. osigurava potrebne materijale za proizvodnju, uključujući limove i druge sirovine. Ova faza uključuje suradnju s dobavljačima, pregovaranje o ugovorima i pravovremeno osiguranje materijala za daljnju obradu.

Limovi u kolutu

OBRADA I REZANJE LIMOVA:

Tvrtka koristi kolutne škare za rezanje limova na željene dimenzije i oblike. Ova faza omogućuje pripremu limova za daljnju obradu.

Detalj rezanja na kolutnim škarama F’lli Rizzatto

ŠTANCANJE NA BRZOHODNIM PREŠAMA S ALATIMA ZA SLJEDBENO ISIJECANJE:

Elmok d.o.o. koristi brzohodne preše za izradu željenih oblika na limovima. Štancanje se često koristi za izradu dijelova koji se kasnije koriste u montaži ili drugim fazama proizvodnje.
Alati za sljedbeno isijecanje su posebni alati koji omogućuju postupno izrezivanje ili oblikovanje dijelova tijekom procesa štancanja.

Detalj isijecanja na brzohodnoj preši SCHULER SAL 250

TLAČNO LIJEVANJE ROTORA NA HORIZONTALNOM STROJU:

va faza se odnosi na proces tlačnog lijevanja rotora na horizontalnom stroju. Tlačno lijevanje je postupak u kojem se rastopljena legura ubrizgava u kalup pod visokim tlakom kako bi se oblikovao rotor. Ovo je važan korak u proizvodnji rotora i može se primjenjivati u različitim industrijskim sektorima.

Detalj tlačnog lijevanja rotora na horizontalnom stroju za lijevanje sa šesterostrukim alatom

ISPORUKA:

Nakon završetka proizvodnog procesa, tvrtka Elmok d.o.o. osigurava isporuku gotovih proizvoda svojim klijentima. To uključuje organizaciju logistike, pakiranje proizvoda i njihovu dostavu na odredište.

Odliveni rotori spremni za isporuku

Spomenuta tehnologija, strojevi i oprema tvrtke Elmok d.o.o. omogućuju im obavljanje svih potrebnih faza proizvodnog ciklusa kako bi proizveli i isporučili svoje proizvode klijentima ili kupcima unutar dogovorenih rokova. Sposobnost tvrtke Elmok d.o.o. da posjeduje i koristi adekvatnu tehnologiju, strojeve i opremu ključna je za efikasnu i kvalitetnu proizvodnju.

Možete nam se obratiti s punim povjerenjem,

Elmok d.o.o.